• VI HAR OGSÅ NOGET TIL DIGFlotte designs til boligen
  • KVALITETSSIKRET OG TESTETDu kan stole på vores ​udstyr som er ​gennem ​testet!
  • NEMME FODERPAKKERKØB prøvemix til fordelagtig pris!
  • DYRLÆGE KONTROLLERET FODERRegistrer dig og få rabatter løbende!

Stald strø

Din hest opholder sig mange timer i sin boks. Du skal selv arbejde der dagligt. Det er uhyre vigtigt at staldklimaet og luften er i orden. Vores spåner, rapspiller og hampeflax er det bedste på markedet når du vil reducere støv og amoniak i luften i stalden. Især professionelle hesteopdræt og væddeløbsbaner har brug for super absorberende og mil...

Din hest opholder sig mange timer i sin boks. Du skal selv arbejde der dagligt. Det er uhyre vigtigt at staldklimaet og luften er i orden. Vores spåner, rapspiller og hampeflax er det bedste på markedet når du vil reducere støv og amoniak i luften i stalden. Især professionelle hesteopdræt og væddeløbsbaner har brug for super absorberende og miljøvenlige løsninger. 

Rapsorb Super absorberende – absorberer op til 5 gange dets egen vægt, cirka 4 gange mere end træ spåner og op til 14 gange mere end traditionelt halm. Fremragende evne til at låse fugt i cellerne. Perfekt valg til våde heste.

EcoFlax hampesnitter Absorberende * varm og blødt * helt støvfrit. Absorbere 450 % af egen volume. Billigt i drift da du anvender 70 % mindre strø.

Mere