• VI HAR OGSÅ NOGET TIL DIGFlotte designs til boligen
  • KVALITETSSIKRET OG TESTETDu kan stole på vores ​udstyr som er ​gennem ​testet!
  • NEMME FODERPAKKERKØB prøvemix til fordelagtig pris!
  • DYRLÆGE KONTROLLERET FODERRegistrer dig og få rabatter løbende!

Grønlæbet musling til hund og kat Velox

INDHOLD:  Rent 100 % pulveriseret musling fra grønlæbet musling (perna canaliculus)

Grønlæbet musling indeholder mange gavnlige næringsstoffer, blandt andet GlucosAminoGlucaner (GAG), Kondroitin, umættede fedtsyrer, Omega-3, -6,-9 (hvor fedtsyrerne EPA og ETA indgår i Omega-3), antioxidanter og mineraler.

Grønlæbet musling har et naturligt højt indehold af glucosamin der formodes at forebygge ledproblemer. Indholdet af vigtige aminosyrer, menes at være med til at stabilisere og give elasticitet i ledbånd, sener og brusk.  Produktet formodes at være nyttigt for bindevæv, brusk, ledvæske og hud. Det høje indhold af aminosukkerstoffer (GAG), er en vigtig egenskab der forbedrer bruskens egenskaber og stimulerer gendannelsen af brusk, bindevæv, knogler og hud.

Anvendes af jagt- eller hundesports folk, hvor hunden i perioder udsættes for større belastning.

Anvendes til ældre hunde eller hund med gigt eller slidte led.

Anvendes  til unghunde af store racer, der skal vokse meget, til forebyggelse af ledproblemer.

Anvendes til killinger og hvalpe, drægtige hun-katte og –hunde.

Dosering: ½ gram pulver per 10kg kropsvægt.

Str. 150 gr/ 400 gr.

Se hvad netdyredoktor.dk skriver om deres eget tilsvarende produkt

Fra netdyredoktor.dk  

hjælper hunde og katte med stive ben og led

Det er ikke ualmindeligt, at med alderen bliver benene stive, aktivitetsniveauet falder og hunden eller katten kan have svært ved at rejse sig, specielt hvis den har været ude på en længere tur. Hunde og katte bliver ikke stivbenede eller halter uden grund. De gør det, fordi det gør ondt på dem og den helt store "synder" her er slidgigt.

Grønlæbet musling er et 100 % naturprodukt, som hjælper din hund eller kat med at få genetableret en normal ledfunktion gennem en række meget virksomme stoffer.

Og hvad vil det så sige at få en normal ledfunktion? Jo, alle levende væsener bliver slidt af livet. Sliddet kan være mere eller mindre udtalt efterhånden som hunden eller katten kommer op i årene, men fælles for alle vores dyr er, at med alderen kommer skavankerne. En af de hyppigste ting, vi ser på dyreklinikkerne, er slidgigt.

Slidgigt skyldes, at den brusk, der beskytter ledfladerne bliver slidt og tynd. Det kan give smerter ved bevægelse og ofte ses også ny knoglevækst rundt om leddet i forsøg på at holde det skadede led på plads.

Slidgigt kan ikke kureres, men symptomerne kan lindres og vi skylder vores dyr at holde dem mest muligt fri for smerte. Du kan læse meget mere i artiklen på netdyredoktor om behandling for slidgigt.

Grønlæbet musling er ét af de kosttilskud som indeholder glykosaminoglykaner, også kaldet bruskgenopbyggende stoffer. Men hvad gør Velox så unikt er den samtidige tilstedeværelse af de vigtige omega-3 fedtsyrer, der spiller meget ind i smertepåvirkning og irritation af dit dyrs led.

Grønlæbet musling pulver indeholder tre vigtige ting

  •  Glukosaminoglykaner (GAG'er) er vigtige byggesten i brusk, sener, ledbånd og ledkapsler og sikrer stabilitet og elasticitet i leddene.
  •  Langkædede flerumættede fedtsyrer hjælper organismen med at lindre betændelsestilstande.
  • Komplekse kulhydrater bidrager til at nedsætte mængden af betændelsesfremkaldende elementer i blodkarrene og letter dermed transporten af næringsstoffer til deres bestemmelsessted
Hvorfor råt kød?

Ulven ernærer sig fortrinsvist fra kød, men også fra indvoldene fra sine byttedyr – den spiser dem næsten komplet, inklusiv maveindhold. Ud over animalsk protein modtager den således også kulhydrater og fibre – en perfekt blanding af næringsstoffer.

Læs mere

KURV

145,99 kr inkl. moms

på lager

stk