• VI HAR OGSÅ NOGET TIL DIGFlotte designs til boligen
  • KVALITETSSIKRET OG TESTETDu kan stole på vores ​udstyr som er ​gennem ​testet!
  • NEMME FODERPAKKERKØB prøvemix til fordelagtig pris!
  • DYRLÆGE KONTROLLERET FODERRegistrer dig og få rabatter løbende!

Pavo SpeediBeet melassefri grovfoder 15 kg

Pavo SpeediBeet kvalitets foder 15 kg sæk

(præbiotisk, melasse fri og lavt sukkerindhold)

OBS! Kun afhentning - ingen levering

Pavo SpeediBeet er et kvalitets grovfoder, som støtter tarmenes sundhed. Det er fremstillet af sukkerfri roe-flager og indeholder overhovedet ingen tilsætninger, og altså heller ikke melasse. Flagerne bearbejdes via en patenteret opvarmningsproces. Produktet kan således hurtigt – efter 10 minutter - udblødes, i  varmt og koldt vand. Lækkert, praktisk og sundt for alle heste.

Pavo SpeediBeet indeholder ingen stivelse og har et sukkerindhold på kun 5 %. Pavo har modtaget godkendelse fra den britiske Laminitis Trust.

Pavo SpeediBeet indeholder meget pektin, en opløselig fiber, som er nemmere at fordøje end fibrene i grovfoder. Roepulpen er således en fantastisk kilde af langsomt frigivet energi og perfekt egnet til konkurrenceheste. Pektin har en præbiotisk virkning, hvilket betyder at fibrene støtter væksten af sunde bakterier i tarmene. Det er meget vigtigt for velfungerende tarme.

Pavo SpeediBeet falder ind under kategorien grovfoder og indeholder ingen tilsatte vitaminer og mineraler. Hvis du udelukkende giver Pavo SpeediBeet ved siden af det øvrige grovfoder, så anbefales det at supplere med vitaminer og mineraler, for eksempel Pavo SummerFit briketter.

Pavo SpeediBeet passer til foderrationen for heste med:

• Forfangenhed, EMS, insulinresistens – lavere fruktan indhold end hø/græs
• Mindre god huld
• Seniorer med dårligt tandsæt – som delvis grovfodererstatning
• Sportsheste – langsomt frigivet energi og vandforråd i tarmene
• Vanskelige æde-vaner – velsmagende

Hvorfor råt kød?

Ulven ernærer sig fortrinsvist fra kød, men også fra indvoldene fra sine byttedyr – den spiser dem næsten komplet, inklusiv maveindhold. Ud over animalsk protein modtager den således også kulhydrater og fibre – en perfekt blanding af næringsstoffer.

Læs mere

KURV

147,99 kr inkl. moms

på lager

stk