• VI HAR OGSÅ NOGET TIL DIGFlotte designs til boligen
  • KVALITETSSIKRET OG TESTETDu kan stole på vores ​udstyr som er ​gennem ​testet!
  • NEMME FODERPAKKERKØB prøvemix til fordelagtig pris!
  • DYRLÆGE KONTROLLERET FODERRegistrer dig og få rabatter løbende!

Pluto premium læderlook petlounger

Lækker madras i sort vinyl/kunstlæder. Vinylovertrækket er slidstærkt. Petloungeren er desuden nem at have med, da den er nem at folde sammen på midten og tage under armen uden at den mister sin form når den foldes ud igen.

Nem at holde ren. Fantastisk hygiejnisk. Med en optimal beskyttelse mod flåter og lopper giver du din hund en god nattesøvn og skønne drømme

Det kunstige læder har en god farveægthed, er åndbart og lugtfrit.

Yderst robust. I kraft af kunstlæderets høje kvalitet samt den førsteklasses forarbejdning holder sengen sin form og er derfor langtidsanvendelig.

Ekstremt let at rengøre. Gør det let for dig selv. Nu er det slut med hundehår, snavs og konstant vask. Du skal blot gøre sengen våd og tørre efter med en klud. (Ingen maskinvask).

 Optimal isolering. Pas på din hunds sundhed. Sengens skumgummi beskytter mod skadelig gulvvarme og kulde. Bunden er skridsikker og antistatisk.

Bekvem for hunden. Perfekt form. Hunde kan godt lide at følge med i omgivelserne omkring dem. På grund af den forhøjede kant hele vejen rundt om sengen, er hundesengen den optimale løsning.

Hvorfor råt kød?

Ulven ernærer sig fortrinsvist fra kød, men også fra indvoldene fra sine byttedyr – den spiser dem næsten komplet, inklusiv maveindhold. Ud over animalsk protein modtager den således også kulhydrater og fibre – en perfekt blanding af næringsstoffer.

Læs mere

KURV

249,99 kr inkl. moms

  • 60 x 70 cm
  • 70 x 85 cm
  • 80 x 100 cm

på lager

stk